شماره: 19734
1395/03/26
در سر قاتلان زنجیره ای چه می‌گذرد؟
 در سر قاتلان زنجیره ای چه می‌گذرد؟


دانشمندان طی یک پژوهش جدید به بررسی چرایی ارتکاب جرم توسط مجرمان پرداخته‌اند.

 

به گزارش سرویس علمی ایسنا به نقل از universerelease.com، پس از یک حادثه تیراندازی در آمریکا که در آن یک جوان مسلح حداقل 50 نفر را در یک کلوب شبانه در اورلاندو، فلوریدا به قتل رساند، محققان به رمزگشایی از علت علمی و منطقی در پشت این درگیریهای خشونت آمیز پرداختند.
همانطور که یک پژوهش در سال 2014 توسط دانشگاه گلاسکو  نیز نشان داد، ترکیبی از مسائل بهداشت روانی از بیماری اوتیسم تا  آسیب‌های وارده به سر می‌تواند با آسیب‌های روانی که منجر به جرایم خشونت آمیز می‌شود در ارتباط باشد.
این پژوهش جدید که در مجله Violent and Aggressive Behaviour به چاپ رسید ، نشان دهنده یک رابطه پیچیده بین مشکلات عصبی و عوامل روانی اجتماعی است.
همچنین در سال  1990، یک پژوهش براساس اسکن‌های مغزی از 25 محکوم نشان داد که بسیاری از قاتلان دارای ناهنجاری در بخش‌های جلو مغز هستند که اصطلاحا لوب‌های فرونتال یا پیشانی نام دارد.
این پژوهش نشان می‌دهد که لوب فرونتال در یک قاتل کاملا غیرفعال بوده در حالی که در یک فرد عادی، این ناحیه یکی از مناطق بسیار فعال مغز است.
لوب فرونتال بخشی از مغز  است که کنترل مهارت‌های شناختی مهم در انسان، مانند بیان عاطفی، حل مسائل، حافظه، زبان، قضاوت و رفتار جنسی را بر عهده دارد.
با این حال، محققان اشاره کردند که این مشکلات مغزی به تنهایی سبب بروز خشونت در یک فرد نمی‌شوند و  اگر یک فرد به شدت مورد آزار قرار گرفته باشد، دچار خشم درونی نهفته ای خواهد شد که با ارتکاب جرم مجال بروز می یابد.
دکتر جاناتان پینکوس، روانپزشک در دانشگاه جورج تاون در واشنگتن اظهار کرد: اگر فرد مذکور همچنین دارای مشکلاتی در لوب فرونتال باشد، یک ترکیب بسیار خطرناک از انگیزه‌ها و محرکی را خواهد داشت که  به راحتی توسط لوب پیشانی آسیب دیده کنترل نخواهد شد.
دانشمندان در حال تلاش برای درک عواملی هستند که سبب افزایش جرائم خشونت آمیز در سالهای اخیر شده و همچنین در تلاشند تا بدانند که در مغز قاتلان زنجیره ای دقیقا چه می‌گذرد.


منبع: ایسنا




حق انتشار محفوظ است ©